fbpx

Internet

Desenvolupem les estratègies de màrqueting que millor s’adaptin a la teva empresa, gestionant la teva presència a internet i consolidant la marca a través de les xarxes socials.

Què t’ofereix Internet?

Internet s’ha convertit en el major i més sorprenent aparador de productes i serveis que s’ha vist mai, i el que és més decisiu, amb un potencial de vendes immens. Una bona presència a Internet et permetrà explicar al món que fas millor que ningú, comunicar-te amb els teus clients i proveïdors i mostrar els teus productes o serveis, la teva visió i els teus valors:

   • Pots arribar a tot el mercat mundial desenvolupant diferents polítiques de màrqueting i comunicació segons la regió o públic objectiu a qui van destinats els teus productes.
   • Estar present en les diferents xarxes socials et permetrà relacionar-te amb els teus clients i proveïdors de manera immediata, en línia, a més de proporcionar tot tipus de dades sobre les seves necessitats i gustos.
   • Una bona web t’ajudarà a tenir al dia tots els productes i serveis, i podràs mostrar les seves excel·lències gràcies a diferents aplicacions que permeten visualitzar imatges, vídeos, mapes o 3D.
   • Des d’Internet podràs realitzar campanyes publicitàries a baix cost i amb segmentacions molt definides, a més del control exhaustiu dels seus resultats.

En definitiva, des de Zuloaga Imatge t’obrim nous canals de venda i fidelització de clients a través d’Internet i la conversa a les xarxes socials, i ens responsabilitzem a defensar les relacions de la teva empresa en l’àmbit digital.

Serveis

Desenvolupem i dissenyem el teu espai web.

Som el teu Community Manager i el teu departament de Social Media.