fbpx

Imatge i Comunicació

Estudi d’imatge i comunicació a Vilassar de Mar, a prop teu.
Estem orientats a construir l’èxit de la teva empresa.

Disseny i marca

La imatge del teu negoci és el primer pas en la comunicació amb els teus clients.

Social Media

Internet és el més gran i sorprenent canal de venda de productes i serveis. Aprofitar-lo depèn de tu.

Formació

Una bona comunicació obre les portes al teu mercat i consolida les relacions amb el teu entorn.

PÍNDOLES DE CONEIXEMENT

Explica’ns que necessites i adaptarem un mini-curs per a tú, tant en horaris com en continguts.

Estudi de disseny gràfic, imatge i comunicació

Les empreses per créixer necessiten una bona imatge, cuidar la comunicació amb el seu entorn i poder optar a totes les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació-TIC.

A Zuloaga Imatge t’ajudem a crear la teva marca dissenyant una imatge adaptada al teu producte o servei i a comunicar-la a través dels diferents canals, tant tradicionals (off-line) com els nous canals digitals (on-line). A més, formem a les persones perquè puguin fer un bon us d’aquestes noves eines informàtiques, tant per millorar el seu desenvolupament personal, com per dotar-les de les capacitats necessaries per portar el departament de comunicació de les seves empreses

DISSENY I MARCA

La Imatge Corporativa (nom, tipografia, colors, logotip …) juga un paper extraordinàriament important, és la nostra carta de presentació, el primer que veuran els nostres clients de nosaltres, i ja sabem l’important que és causar una bona impressió a la primera cita.

INTERNET

Avui sabem que el diàleg empresarial a la xarxa no només és imprescindible, sinó que a més, és rendible. És a través d’Internet i les xarxes socials on millor podràs projectar la imatge del teu negoci i consolidar la teva Marca.

FORMACIÓ

L’evolució de les Noves Tecnologies ha obert infinites possibilitats a la comunicació i a l’adquisició d’aprenentatges a través d’Internet. L’oferta és immensa i variada i el seu creixement és continu, però estar al dia de les noves eines i aplicacions no és gens fàcil.