fbpx

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

 

Denominació social:

Zuloaga Imatge, S.L.

 

Número d’identificació fiscal:

B62206693

 

Domicili social:

Anselm Clavé 16

08340 Vilassar de Mar

 

Correu electrònic:

info@zuloagaimatge.com

 

Telèfon: 937506360

 

Dades d’inscripció en el Registre Mercantil:

Zuloaga Imatge, sl, constituïda a Barcelona, l’any 2000.

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 32.398, foli 173, secció General i fulla 209827, inscripció 1 ª.

 

Aquest lloc web ha estat creat per l’empresa Zuloaga Imatge, sl amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d’aquest Avís legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions: L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Zuloaga Imatge, sl i l’usuari.

 

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.