fbpx

Museo-de-AltamiraEl Museu d’Altamira acull una mostra temporal amb la creacions dels estudiants de disseny i de dansa de l’Escola d’Art Número 1 i de l’Institut Leonardo Torres Quevedo, que es presenta al públic sota el títol de “Ritmove”, i que fusiona la dansa, la il·lustració, el disseny i la joieria.

L’exposició s’inaugura demà dimarts i mostra els treballs que els alumnes dels dos centres educatius van realitzar durant el passat Dia Internacional dels Museus, celebrat al mes de maig, informa la Conselleria d’Educació en un comunicat.

Aquesta és la tercera ocasió en què tots dos centres col·laboren de forma activa per presentar una mostra en què el patrimoni paleolític de Cantàbria ha estat integrat per l’Escola d’Arts en diferents especialitats per formar una unió entre els objectes exposats al museu i els aprenentatges rebuts durant el curs.

Així, aquest any els alumnes han buscat la inspiració en el paisatge sonor dels temps d’Altamira i en els objectes sonors i instruments musicals coneguts del Paleolític superior, cas per exemple de flautes, xiulets, bramaderas i litófonos.

A partir d’aquests elements, s’ha creat un marc per reforçar la col·laboració amb els alumnes de Batxillerat d’Arts Escèniques del Torres Quevedo i brollar la creativitat a través de la realització d’un “happening”, que integra música, dansa, pintures corporals i peces de joieria.

Aquest es un post publicat per Finanzas.com, per seguir llegint fes clic al enllaç