fbpx

El nou Museu del Disseny de Barcelona estarà de “Portes obertes” fins el 31/1/2015.

destacado1-1000x500

Des que el Museu del Disseny de Barcelona va tancar les exposicions a finals del 2012, ha estat treballant en el procés de trasllat del Palau de Pedralbes a la nova seu al Disseny Hub Barcelona. Dos anys de feina orientats a poder-vos mostrar les noves propostes museogràfiques que es podran visitar ben aviat.

La inauguració del Museu serà el dissabte 13 de desembre a les 12 h, i aquell dia romandrà obert fins a les 20 h. A partir del diumenge 14 i fins al 31 de gener del 2015, l’entrada al museu serà gratuïta.

Espectacular el BRUUMRUUM!

BruumRuum! és un projecte de David Torrents & artec3 amb la col·laboració de LEDsCONTROL que es basa en un grafisme lluminós a nivell de terra que planteja un diàleg especial entre ciutadà i espai públic a través del soroll i la llum. Funciona com una mena de gran orella que escolta i reacciona a les paraules i els sons.

Aquest any ha rebut el Premi Grand Laus en Disseny Gràfic, organitzada per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors D’art del FAD (ADG-FAD) i que reconeix els millors projectes portats a terme en les categories de disseny gràfic, web i mitjans digitals, creativitat publicitària, audiovisuals, empreses, entitats i estudiants.

Aquest es un post de la pàgina del Mueseu del Disseny HUB, per seguir llegint fes clic al enllaç

468 ad
More in Noticies
Un món d’art al Bronx

Els grafits, realitzats per artistes coneguts, atrauen turistes que volen gaudir del ric art urbà de Nova York Un passeig...

Close