fbpx

destacado1-1000x500

Des que el Museu del Disseny de Barcelona va tancar les exposicions a finals del 2012, ha estat treballant en el procés de trasllat del Palau de Pedralbes a la nova seu al Disseny Hub Barcelona. Dos anys de feina orientats a poder-vos mostrar les noves propostes museogràfiques que es podran visitar ben aviat.

La inauguració del Museu serà el dissabte 13 de desembre a les 12 h, i aquell dia romandrà obert fins a les 20 h. A partir del diumenge 14 i fins al 31 de gener del 2015, l’entrada al museu serà gratuïta.

Espectacular el BRUUMRUUM!

BruumRuum! és un projecte de David Torrents & artec3 amb la col·laboració de LEDsCONTROL que es basa en un grafisme lluminós a nivell de terra que planteja un diàleg especial entre ciutadà i espai públic a través del soroll i la llum. Funciona com una mena de gran orella que escolta i reacciona a les paraules i els sons.

Aquest any ha rebut el Premi Grand Laus en Disseny Gràfic, organitzada per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors D’art del FAD (ADG-FAD) i que reconeix els millors projectes portats a terme en les categories de disseny gràfic, web i mitjans digitals, creativitat publicitària, audiovisuals, empreses, entitats i estudiants.

Aquest es un post de la pàgina del Mueseu del Disseny HUB, per seguir llegint fes clic al enllaç