fbpx

píndoles-2-apropa't-v2-cat

Micro-Píndoles de coneixement al teu gust!

Quantes vegades t’has quedat encallat a l’hora de fer una cosa concreta; treure-li més partit al teu smartphone, un índex interactiu, aquell gràfic que se’t resisteix, una bona presentació, el retoc d’una fotografia…? Penses en qui et pot ajudar; els companys, els amics, o inclús els fills. Però de seguida t’adones que o desconeixen com fer-ho, o no t’ho saben explicar o no tenen temps…

Comences a buscar tutorials o cursos per internet… i va passant el temps. NO trobes el que busques, els tutorials no són clars, o són difícils de seguir, o els cursos que trobes tenen molt contingut que no t’interessa, són molt llargs, o el cost és molt elevat. És desesperant!

Què et semblaria dissenyar el teu propi mini curs; ser tu qui decideix què necessita i quan ho vol aprendre?

Això és el que t’ofereixen les Micro-Píndoles de coneixement. Tant és el nivell de la teva necessitat, pot ser molt bàsica o molt específica, tu ens expliques el que vols i nosaltres elaborem un mini curs que cobreixi aquesta necessitat concreta.

Les Micro-Píndoles acostumen a tenir una durada entre una i tres hores.

I si vols que el cost sigui més reduït busca algú amb la mateixa necessitat, les Micro-Píndoles funcionen molt bé fins a tres persones.

Tu tries que vols aprendre.

Tu tries quan ho vols aprendre.

Tu tries que vols pagar per aprendre.

 

Demanan’s més informació