fbpx

giant-billoboard-google

L’emblemàtica Times Square de Nova York va estrenar aquesta setmana l’anunci interactiu més gran del món. La nova tanca ocupa tota una illa i és alimentada per una pantalla a gran escala de Mitsubishi Electric que proporciona una densitat de píxels de 2.368 x 10.048, superior a la resolució de pantalla de 4 K per 15 milions de píxels. publicitat interactiva a millor resolució, impossible. De fet, fa tan sols unes setmanes, parlem en Digital Màrqueting Trends dels formats de publicitat digital de la propera dècada.

Ubicada al número 1.535 de Broadway, entre els carrers 45 i 46, a aproximadament una milla de la caserna general de Google a Nova York, la tanca de publicitat interactiva té una dimensions de 23,68 per 100,48 metres. Dimensions similars a les d’un camp de futbol. Tot un espectacle interactiu en el cor de Nova York. El primer a estrenar-ha estat, com no, un gran gegant tecnològic: Google. La tanca, estrenada dilluns passat, té com a protagonista un joc interactiu per Android amb el qual els transeünts van tenir l’oportunitat d’interactuar i de personalitzar els personatges de Androdify en forma de samarretes i postals fins dimarts.

El cost que per a Google ha suposat aquest format de publicitat interactiva en la gran tanca no ha estat revelat però s’estima que els futurs anunciants paguin fins uns US $ 2,5 milions al mes per publicitar en la ja batejada “més tanca interactiva del món” . Un preu que inclou milions mirades ja que uns 300.000 vianants visiten diàriament Times Square. Un nombre que, a més, augmenta als 500.000 si es compta a les persones que passen per aquest icònic lloc amb autobús o amb cotxe. “Es tracta de la major tanca instal·lada mai a Brodway i de la major tanca digital de tota Amèrica del Nord”, assegura un portaveu de Clear Channel en declaracions a Mashable.

Aquest es un post publicat per DigitalMarketingTrends.es, per continuar llegint fes clic a l’enllaç