fbpx

confianza

En el món del màrqueting i la publicitat ser capaços de demostrar que es pot confiar en nosaltres i en els nostres productes o serveis, que som una proposta ferma i que no fallarem, i que, en el cas de fallar, serem ràpids i resolutius en donar resposta al problema i al client, suposa un dels valors més grans de la nostra organització.

La confiança en pùblicitat

Segons les dades d’un recent estudi global de Nielsen, el 60% dels consumidors de tot el món amb accés a internet prefereix comprar nous productes de marques conegudes abans que passar-se a una marca nova. Anunciants i detallistes poden oferir productes innovadors de marques ja existents basant-se en la trajectòria i el posicionament de la marca.

De totes maneres no ens enganyem, el mateix estudi observa que encara que la fidelitat cap a una marca segueix sent important per als consumidors, quan una marca ofereix un preu més barat amb el mateix benefici, la majoria dels consumidors no dubta: un 64% prefereix comprar una marca blanca o una opció més barata, mentre que el 45% assegura que les limitacions econòmiques li fan ser més previngut a l’hora de provar un producte nou. En aquest sentit, cal valorar que un 39% va assegurar que està disposat a pagar un preu premium per seguir sent fidels a la seva marca favorita.

La confiança és un valor de gran pes dins i fora de l’empresa. Potenciar la confiança en el treballador el fa més proactiu i més obert a oferir la seva visió a través de propostes que ajuden a la innovació empresarial. Al mateix temps, demostrar els valors com empresa fa que el nostre mercat millori la seva percepció envers nosaltres i contribueix al millor posicionament de les nostres marques.

Les nostres relacions empresarials ha d’estar basades en un clima de confiança, igual amb els proveïdors i, evidentment, amb els consumidors.

En un món en constant canvi i evolució com el que ens toca viure, en un món d’incertesa, sens dubte la confiança és una peça fonamental per avançar i un valor que no té preu.