fbpx

Les marques

El Nadal és el moment perquè la gent construeixi i reforci les seves relacions que ha deixat de banda durant l’any.

En aquest context, les marques tenen l’oportunitat d’aprofitar el gran component emocional que això significa i s’aboquen a connectar amb tots nosaltres emfatitzant els valors de solidaritat i d’amor que se’ns desperta aquesta època de l’any, o ajudant-nos a aconseguir aquell estatus social o emocional tan desitjat i que tant ens mereixem!

Hi ha moltes marques que les associem al Nadal. Les bombolles de Freixenet brinden amb nosaltres des de 1972. I sempre tindrem en la nostra retina al calb de la loteria de Nadal. El nostre cervell genera una sèrie d’associacions automàtiques davant certs estímuls i totes aquelles marques que han sabut despertar les connexions adequades avui són marques rellevants i fortes.

Totes aquelles marques que han sabut despertar les connexions adequades,
avui són marques rellevants i fortes.

Aquestes dates són una gran ocasió perquè les marques fomentin la seva socialització i estableixin una relació amb uns consumidors que estan més disposats que mai a interactuar amb elles. És un gran moment perquè les marques s’activin i generin BrandExperience o millor encara, CustomerExperience.

Per acabar no vull desaprofitar aquest moment per desitjar-te un Feliç Nadal i recordar-te que estem durant tot l’any al teu costat per ajudar-te a fer gran la teva marca o el teu negoci!