fbpx

L’entrevista per videoconferència. Què he de preparar?

videoconferencia

Les entrevistes per videoconferència són una tendència en la selecció de personal, especialment quant empresa i candidat estan separats geogràficament. Molts dels aspectes a tenir en compte per aquests processos de selecció són similars a les entrevistes cara a cara, però hi ha algunes particularitats que convé tenir en compte. A continuació et facilitem alguns consells per a que puguis realitzar satisfactòriament les entrevistes per videoconferència.

1. Tingues el teu ordinador preparat. Comprova que tens el programa Skype, o la plataforma amb servei de videotrucada que sigui, ben configurat i assegura’t que no tens altres programes oberts que facin que la connexió sigui més lenta.

2. Comprova que tinguis una bona connexió a Internet, així evitaràs que es talli la trucada, que no se t’escolti bé o que no entenguis les preguntes correctament pel desfasament entre la imatge i el so.

3. Cuida la teva postura corporal en relació a la càmera. Mira directament a la càmera, és una manera perque l’entrevistador tingui la sensació d’una conversació propera. També assegura’t de tenir l’esquena recta: si l’angle de la càmera t’agafa des de baix es poden visualitzar múltiples barbetes i si l’angle de la càmera és des de dalt es pot reduir el tamany de la cara. Si utilitzes un portàtil amb càmera incorporada és convenient, a més, apilar uns llibres a sota l’ordinador per a que la càmera quedi a l’alçada dels ulls.

Aquest és un article publicat per Araemprenem.cat, per seguir llegint feu clic a l’enllaç

468 ad

T'interessa posicionar la teva marca?

Segueix-nos!

Felicitats! El teu negoci t'ho agrairà

No ha sortit bé. Si us plau, intenta-ho de nou!

Zuloaga Imatge will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
More in Noticies
Persones en risc d’exclusió exposen les seves obres d’art a Barcelona

La mostra "Una expo més" exhibeix al CaixaForum de Barcelona vuit obres d'art realitzades per presos, nens, indigents i immigrants...

Close