fbpx

319060-instagram-spring-2013

Ja en 2011 en una entrevista que feien al dissenyador Thakoon en relació a la seva estratègia “behind the scenes” obrint el seu taller a les xarxes socials, ja apuntava clarament que molt probablement un dia els dissenys naixerien dels gustos del carrer si sabiem escoltar! perquè el que és ben cert és que mai la inspiració ha estat tant al carrer com avui en dia, en el reflex del carrer que les xarxes socials ens ofereixen, del carrer a l’aparador 2.0.

No només englaba tots aquells perfils i instantànies que recullen estilismes i dissenys personalitzats, els #OOTD, els #selfies de moda o el #shopmycloset de torn, sinó que infinitat de micro i macro curators comparteixen a la xarxa imatges, sobretot a través de xarxes com instagram o pinterest, així com els molts seguidors que els enriqueixen amb comentaris que serveixen d’inspiració als dissenyadors: perquè aquest canal és el nou “aliment” que nodreix la creativitat de les marca de moda !! transformant-se en un creativitat compartida!

Instagram sens dubte és el destí de la moda que ha transformat la forma de fer del sector. Segons dades de L2 Think de 2014 Instagram genera 15 vegades més engagement en el sector moda que Facebook!

Aquest es un post publicat per Nethunting, per continuar llegint fes clic a l’enllaç