fbpx

1419590260_666381_1419590360_noticia_normal

Apple està analitzant la possibilitat de llançar una versió mini de l’iPhone 6, segons informa la webAppleInsider. L’analista Timothy Arcuri, de Cowen and Company, assegura en una nota enviada als inversors que Apple ha estat treballant en un nou iPhone de 4 polzades que podria comercialitzar durant 2015.

Segons Arcuri, és “possible” que Apple comercialitzi tres noves versions de l’iPhone el proper any. Entre elles, estaria aquest iPhone 6s mini, un model que portaria el disseny de l’última gamma de terminals d’Apple a la mida de pantalla de les 4 polzades.

L’analista assegura en la nota que les seves fonts suggereixen que les característiques del nou iPhone de 4 polzades podrien ser molt similars a les de l’iPhone 5S. Això sí, amb un disseny similar al de l’iPhone 6.

Segons assegura AppleInsider, aquest nou terminal reemplaçaria el model més econòmic que actualment té Apple al mercat, l’iPhone 5S.

Amb aquest nou aparell, Apple cobriria la demanda dels consumidors que no acaben d’acostumar als mòbils de gran pantalla i prefereixen terminals a l’entorn de les 4 polzades que es poden manipular amb una sola mà.

Aquest es un post publicat per diario expansión, per continuar llegint fes clic a l’enllaç