fbpx

Imatge i Comunicació

Estudi d’imatge i comunicació a Vilassar de Mar, a prop teu.
Estem orientats a construir l’èxit de la teva empresa.

Disseny i marca

La imatge del teu negoci és el primer pas en la comunicació amb els teus clients.

Social Media

Internet és el més gran i sorprenent canal de venda de productes i serveis. Aprofitar-lo depèn de tu.

Formació

Una bona comunicació obre les portes al teu mercat i consolida les relacions amb el teu entorn.

PÍNDOLES DE CONEIXEMENT

Explica’ns que necessites i adaptarem un mini-curs per a tú, tant en horaris com en continguts.

Estudi d’imatge i comunicació

Zuloaga Imatge som un estudi d’imatge i comunicació orientat a inspirar i fomentar l’èxit de la petita i mitjana empresa. 

Les empreses per créixer i desenvolupar-se necessiten una bona imatge i cuidar la comunicació per arribar als clients d’una manera més efectiva.

A Zuloaga Imatge t’ajudem a crear la teva marca dissenyant una imatge única adaptada al teu producte o servei i la comuniquem a través dels diferents canals, tant tradicionals (off-line), com pels canals digitals (on-line), per aconseguir posicionar-la i diferenciar-la de la competència.

I per a que tot això funcioni, crearem un Pla de Comunicació que t’ajudi a reforçar la relació amb els mitjans de comunicació i una major presencia en els social media.

A més, formem a les persones perquè puguin treure el màxim profit de les noves eines informàtiques.

 

DISSENY I MARCA

La Imatge Corporativa (nom, tipografia, colors, logotip …) juga un paper extraordinàriament important, és la nostra carta de presentació, el primer que veuran els nostres clients de nosaltres, i ja sabem l’important que és causar una bona impressió a la primera cita.

ESPAI WEB

Avui sabem que el diàleg empresarial a la xarxa no només és imprescindible, sinó que a més, és rendible. És a través d’Internet i les xarxes socials on millor podràs projectar la imatge del teu negoci i consolidar la teva Marca.

FORMACIÓ

L’evolució de les Noves Tecnologies ha obert infinites possibilitats a la comunicació i a l’adquisició d’aprenentatges a través d’Internet. L’oferta és immensa i variada i el seu creixement és continu, però estar al dia de les noves eines i aplicacions no és gens fàcil.