fbpx

Estudi d’imatge i comunicació

Les empreses per créixer necessiten una bona imatge, cuidar la comunicació amb el seu entorn i poder optar a totes les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

A Zuloaga Imatge t’ajudem a crear la teva marca dissenyant una imatge adaptada al teu producte o servei i a comunicar-la a través dels diferents canals, tant tradicionals (off-line) com els nous canals digitals (on-line).

Som un estudi obert a tothom i a qualsevol idea.

Escoltem atentament tot el que ens puguis dir sobre el teu projecte per fer-lo nostre. Volem entendre molt bé les teves necessitats i expectatives en imatge i comunicació per poder treballar les teves propostes en profunditat, de manera molt personalitzada, co-creant el teu futur amb tu. Som un estudi de portes obertes on podràs fer el seguiment dels teus projectes “in situ”.

DESPREOCUPAT!

Tu treballa en allò que saps fer. Nosaltres ens encarreguem de tot el tema d’imatge de marca i de comunicar-la als teus clients.

Si ets un@ emprenedor@, si tens un negoci o una empresa i vols triomfar…

Comunicació Gràfica

Creativitat i Disseny

Disseny i Marca

La creació de la marca i el disseny de la imatge corporativa (nom, tipografia, colors, logotip …) juguen un paper extraordinàriament important en la comunicació, són la teva carta de presentació, el primer que veuran els teus clients, i ja sabem l’important que és causar una bona impressió a la primera cita. (A més, podem oferir un ampli ventall de serveis creatius, entre els que trobem: disseny gràfic, maquetació de llibres i revistes, branden content, naming, claims o continguts originals i creatius)

 

  • Estàs buscant una nova imatge per a la teva empresa?
  • Icono disseny Zuloaga ImatgeVols redissenyar el teu logotip?
  • Necessites un catàleg, un flyer o un anunci?
  • O potser, renovar els vídeos i fotografies de la teva empresa?

 

Comunicació Online

Continguts i Estratègia

Disseny web i Gestió de Xarxes

Avui sabem que el diàleg empresarial a la xarxa no només és imprescindible, sinó que a més, és rendible. És a través d’Internet i les xarxes socials on millor podràs projectar la imatge del teu negoci, oferir els teus serveis i crear la teva comunitat que t’ajudaran a consolidar la teva marca i la teva empresa.

 

  • Necessites una web o redissenyar la que ja tens?
  • Vols crear una botiga on-line?
  • No saps com crear continguts per alimentar el teu blog?
  • Et sobrepassa la gestió de les xarxes socials?