fbpx

pic2

El disseny dels logos ha passat per nombroses fases des dels seus inicis. Les diferents tendències han anat canviant les preferències a l’hora de crear aquest element tan important per a una empresa adaptant-se als nous temps, espais i tecnologies.

Ara que acabem de començar un nou any és el moment perfecte perquè coneguem les principals tendències ofertes per 99designs Espanya que marcaran el disseny dels logos al llarg d’aquest 2015 i que segur que li resultaran d’ajuda a l’hora de definir aquest element de vital importància amb què els consumidors identificaran la seva marca.

1. Redefinició del logo

Sí alguna cosa ha caracteritzat al món dels logos és el seu caràcter estàtic derivat del temor de les empreses a córrer riscos que poguessin posar en perill els seus negocis. A mesura que els dissenyadors van mostrant les seves noves creacions amb l’objectiu de canviar aquesta tendència, la comunitat del disseny obre lentament els ulls davant aquest nou ventall d’oportunitats pel que el 2015 serà l’any en què assistim a la redefinició de com ha de ser un logo.

Aquest es un post publicat per Marqueting Directo, per continuar llegint fes clic a l’enllaç