fbpx

A finals de maig, fent una de les revisions habituals de la web i constatant, un cop més, que necessitava un canvi profund per alinear-se al nou camí emprés per Zuloaga Imatge vam decidir renovar del tot el nostre espai a internet. Ja sabeu, si ens dediquem a ajudar als nostres clients a comunicar-se des de el disseny i les xarxes aprofitant les noves tecnologies, nosaltres hem d’estar a l’alçada, no?

Durant els mesos de juny i juliol hem estat treballant de valent per poder crear un entorn que sigui el més fidel possible a la nostra filosofia de treball; proximitat als nostres clients, claredat en la navegació i transparència en la oferta.

Estant de vacances hem revisat i paït tots els canvis. Des de les platges de Menorca i acompanyada dels essers estimats hem mirat i remirat el web, s’han fet noves propostes i canvis, i en un dels últims dies de vacances, després d’una nit de festa fins altes hores de la matinada amb uns nous i simpàtics amics genovesos, hem tornat a repassar-ho tot des  de noves perspectives.

Ara creiem que ja us podem donar la benvinguda a aquest nou espai on volem compartir amb vosaltres les novetats que sorgeixin en aquest apassionant món del disseny i la comunicació, i oferir-vos els nostres humils consells, però també volem que compartiu amb nosaltres els vostres dubtes, inquietuds o descobriments.

Som aquí per intentar donar resposta a totes les consultes, ajudar-vos en la comunicació del vostre negoci i així créixer entre tots.

BENVINGUTS!