fbpx

ingredients

Això és just el què m’ha passat aquests últims mesos!

M’acabo de donar compte que últimament el meu dia a dia és un caos, no faig la meitat de coses que tinc programades, surto al pas de les urgències com puc i tinc la sensació constant de que se m’escapen coses. Us sona això?

Tenia pendent aquest post des de fa moltes setmanes però han anat sorgint imprevistos, alguns de feina (bé!) i altres han estat temes paral·lels, personals o socials, que han influenciat en el decurs diari de la feina del despatx fins el punt de tenir la sensació de pèrdua de control. Perill!

Ha arribat el moment de parar i reflexionar

Parar i reflexionar… una cosa que, tots sabem, hauríem de fer una estoneta cada dia, entre 5 i 10 minuts, i així evitaríem el caos. Però ja hi soc en mig del caos, què faig ara?

Tornar-me a organitzar.

Qualsevol feina, necessita d’una programació clara i pautada, però sobre tot assolible. No podem programar la setmana sabent que qualsevol imprevist ho enviarà tot a norris. Fes cas sempre de les TRES GRANS REGLES DEL GOT:

  1.  PROGRAMA SOLS EL 75% DEL TEU TEMPS DE TREBALL. El 25% restant s’omplirà, sense que facis res, d’IMPREVISTOS!
  2. D’aquest 75% organitza primer la meitat amb els IMPRESCINDIBLES i l’altre meitat l’omples amb la resta de coses que tens IMPORTANTS o PENDENTS.
  3. Entre mig segur que et queden estonetes de 5/10 minuts per fer un cafè amb els amics, la trucada de cada dia… i parar per reflexionar.

got
 Al final el got és ple, la feina de la setmana acabada… i la nostra vida més tranquil·la.