fbpx

Treballo tant que no tinc temps de fer la feina!! …O la teoria del got.

ingredients

Això és just el què m’ha passat aquests últims mesos!

M’acabo de donar compte que últimament el meu dia a dia és un caos, no faig la meitat de coses que tinc programades, surto al pas de les urgències com puc i tinc la sensació constant de que se m’escapen coses. Us sona això?

Tenia pendent aquest post des de fa moltes setmanes però han anat sorgint imprevistos, alguns de feina (bé!) i altres han estat temes paral·lels, personals o socials, que han influenciat en el decurs diari de la feina del despatx fins el punt de tenir la sensació de pèrdua de control. Perill!

Ha arribat el moment de parar i reflexionar

Parar i reflexionar… una cosa que, tots sabem, hauríem de fer una estoneta cada dia, entre 5 i 10 minuts, i així evitaríem el caos. Però ja hi soc en mig del caos, què faig ara?

Tornar-me a organitzar.

Qualsevol feina, necessita d’una programació clara i pautada, però sobre tot assolible. No podem programar la setmana sabent que qualsevol imprevist ho enviarà tot a norris. Fes cas sempre de les TRES GRANS REGLES DEL GOT:

  1.  PROGRAMA SOLS EL 75% DEL TEU TEMPS DE TREBALL. El 25% restant s’omplirà, sense que facis res, d’IMPREVISTOS!
  2. D’aquest 75% organitza primer la meitat amb els IMPRESCINDIBLES i l’altre meitat l’omples amb la resta de coses que tens IMPORTANTS o PENDENTS.
  3. Entre mig segur que et queden estonetes de 5/10 minuts per fer un cafè amb els amics, la trucada de cada dia… i parar per reflexionar.

got
 Al final el got és ple, la feina de la setmana acabada… i la nostra vida més tranquil·la.

468 ad
More in Blog
Els teus clients, són més de dretes o més d’esquerres?

La decisió final de compra té molt a veure en quin dels dos costats del cervell predomina en la personalitat...

Close