fbpx

Grafiti-realizado-por-BillyMod_54421222324_54028874188_960_639

Els grafits, realitzats per artistes coneguts, atrauen turistes que volen gaudir del ric art urbà de Nova York
Un passeig per alguns carrers del Bronx revela un món d’art en parets d’edificis que s’han convertit en llenços on artistes del grafitti han creat belles obres, acollides per la comunitat i visitades per turistes que volen gaudir del ric art urbà de Nova York.

“És una manera de retornar a la comunitat, que sàpiga que els artistes volem una mica millor per a ella, és una forma de embellir amb obres de colors brillants, de donar-li un sentit d’unitat”, va comentar a Efe SinXero Beltrán, artista fundador de TAG Public Arts Project.
TAG és una organització creada fa cinc anys, en els quals s’han realitzat uns 60 murals i que ha aconseguit reunir artistes d’art urbà per crear obres en diversos espais al Bronx, un comtat de majoria llatina, el més pobre de l’estat de nova York i al que encara el persegueix el fantasma de la dècada en què va ser símbol de decadència urbana.

Alguns dels artistes resideixen al Bronx o altres comtats de la ciutat, i altres s’han sumat a la iniciativa des d’Espanya, Itàlia, Iran, Equador, França o el Regne Unit, però tots han donat el seu art a la comunitat.

Aquest es un post publicat per LaVanguardia, per seguir llegint fes clic al enllaç