fbpx

whatsapp-web

WhatsApp ha conquistat el mòbil. És pràcticament impossible trobar un usuari que no compti amb aquesta revolucionària aplicació, i fins i tot més difícil encara que tenint, no li atorgui un lloc privilegiat en el seu telèfon o millor dit, en la seva vida …

No contents, els creadors de WhatsApp ara pretenen conquerir l’entorn web. Per aquest motiu han llançat WhatsApp web, que permetrà que els seus 700 milions d’usuaris puguin accedir a converses, contactes i grups des de qualsevol dispositiu amb un navegador. La idea com a tal no és nova: ja ho fa Line, Telegram, Skype, Viber o el més que conegut Hangouts de Google. El servei està actiu però encara no està funcionant.

WhatsApp Web podrà ser activat per aquells usuaris que tinguin l’última versió en Android, Windows Phone, BlackBerry o BlackBerry 10. De moment, no hi ha suport per iOS encara que és probable que aquesta situació es reverteixi en poc temps. De moment, només es pot utilitzar des de Google Chrome. A partir d’ara podràs enviar missatges il·limitats a través d’internet amb el propi perfil.

Aquest es un post publicat per ABC tecnología, per seguir llegint fes clic a l’enllaç