fbpx

Yomp és una nova plataforma per mesurar l’activitat física en l’àmbit de l’empresa i millorar la seva productivitat i competitivitat.

Social gaming concept

L’auge dels wearables i de les Apps que ens “quantifiquen” i mesuren el nostre exercici físic, salta a l’àmbit corporatiu de la mà de Yomp. Aquesta startup britànica, que acaba de rebre una nova ronda de finançament de gairebé 300.000 euros, proposa a les organitzacions una plataforma amb la qual mantenir “en forma als seus empleats”.
Per això a través d’una App (disponible tant per iOS com per Android), mesura la distància recorreguda, les calories cremades i les hores d’activitat dels treballadors d’una empresa determinada, analitzant tant el seu rendiment individual, com presos en el seu conjunt, de forma col·lectiva. I per què fer-ho de forma col·lectiva? Perquè d’aquesta manera, es poden establir competicions entre diferents grups de treball o departament dins d’una mateixa empresa, o fins i tot competir amb altres empreses que també estiguin utilitzant Yomp.

Aquest es un post publicat per Muy Pymes, per continuar llegint fes clic a l’enllaç

468 ad
More in Uncategorized
Les Xarxes Socials es perfilen com a recurs d’inspiració creativa, a més del seu valor com a eines de comunicació

Ja en 2011 en una entrevista que feien al dissenyador Thakoon en relació a la seva estratègia "behind the scenes"...

Close